search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:50
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Τεράστιες καταστροφές από ανεμοστρόβιλο στο Μισισίπι (Photo/Video)

03.05.2021 17:36
tornado_new
Φωτογραφία αρχείου

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε ανεμοστρόβιλος που σάρωσε την περιοχή της πόλης Τούπελο στο Μισισίπι των ΗΠΑ.

Ο ανεμοστρόβιλος πέρασε με μανία από τη γενέθλια πόλη του Έλβις Πρίσλεϊ, παρασέρνοντας στέγες σπιτιών, ξεριζώνοντας δέντρα και προκαλώντας ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για ανθρώπινα θύματα.

«Τα συνεργεία διάσωσης αξιολογούν αυτή τη στιγμή το μέγεθος της καταστροφής», ανέφερε το γραφείο του δημάρχου σε μια ανακοίνωση στο Facebook, προτρέποντας τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Φωτογραφίες και βίντεο, που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τις στέγες πολλών σπιτιών και κτιρίων να έχουν καταστραφεί, κολώνες ηλεκτροδότησης να έχουν πέσει και δρόμους στην πόλη του Μισισίπι να έχουν κατακλυστεί από συντρίμμια.

Ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε, επίσης, ζημιές στην κομητεία Πόντοτοκ και την πόλη Καλχούν, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο WTVA. «Η πόλη Καλχούν επλήγη σκληρά απόψε», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Γκρεγκ Πόλαν, στο Facebook.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να μετακινηθούν ανατολικά, στο βόρειο Μισισίπι και το νοτιοδυτικό Τενεσί, προειδοποιεί η μετεωρολογική υπηρεσία.

Πληροφορίες: news247.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:48