search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 14:30
MENU CLOSE

Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε- Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό» (Video)

05.05.2021 12:17
nikos-eyaggelatos-new

Στο Αττικό Νοσοκομείο παραβρέθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να κάνει το εμβόλιο κατά του COVID-19.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, δηλώνοντας ευτυχής που επιτέλους ήρθε η σειρά του.

«Καλημέρα! Χρόνια Πολλά! Επιτέλους, ήρθε η σειρά μου. Είναι μία άψογη διαδικασία, όπως σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα. Πανέτοιμοι οι άνθρωποι και εξυπηρετικότατοι, τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα.

Έκανα το εμβόλιο της Johnson & Johnson, είναι η πρώτη ημέρα. Αυτό μου έτυχε και το έκανα με πολλή χαρά. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη. Είμαι ευτυχής.

Έχει το πλεονέκτημα αυτό το εμβόλιο ότι είναι μονοδοσικό, αλλά είναι το ίδιο αποτελεσματικό όπως όλα. Τα εμβόλια είναι η μόνη λύση για την πανδημία.

Γι’ αυτό ξαναλέω ότι έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 14:27