search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Εν ψυχρώ δολοφονία γνωστού επιχειρηματία στο κέντρο της πόλης (Photo)

07.05.2021 12:33
zakynthos_dolofonia_new

Σοκ επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου, μετά την στυγνή δολοφονία γνωστού επιχειρηματία του νησιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός είναι ο επιχειρηματίας Διονύσης (Ντίμης) Κορφιάτης έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε, ενώ βρισκόταν μέσα στο γραφείο του λογιστή του στην πόλη της Ζακύνθου, στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά.

Οι δύο δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον γνωστό επιχειρηματία της Ζακύνθου, καθώς εισέβαλαν στο γραφείο με αυτόματα όπλα και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον άτυχο επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δράστες του έδωσε και τη χαριστική βολή.

Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα zantereport.gr, o 54χρονος επιχειρηματίαw από τον Άγιο Σώστη Ζακύνθου είχε γλιτώσει στο παρελθόν από δολοφονική ενέδρα εναντίον, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του.

Photo: zantereport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24