search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:12
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: «Μαύρη» μέρα ξημερώνει στο Διαφάνι

10.05.2021 08:34
agries-melisses-diafani-new

Με γοργό ρυθμό οδεύουν προς το τέλος του κύκλου οι Άγριες Μέλισσες.  Ο Αλέξης βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη διαλεύκανση του φόνου του Θέμελη, έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία να στείλει τον Δούκα στη φυλακή.

Ο Λούβαρης είναι ο μοναδικός μάρτυρας που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με το έγκλημα, γι’ αυτό τον πιέζει να καταθέσει όσα είδε την ημέρα την ημέρα εκείνη.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλέραμα”, ο Δούκας δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Ο σκληρός και αδίστακτος Σεβαστός δεν μπορεί να αφήσει τίποτα στην τύχη. Το ίδιο βράδυ, συγκλονιστικές αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως, ενώ θύματα και θύτες επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη. Η νύχτα βάφεται με αίμα.

Τώρα που ο Αλέξης δεν σημαίνει τίποτα για την οικογένειά του, ο Δούκας αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή, ώστε να μην τον ξεσκεπάσει για τη δολοφονία του Θέμελη.

Το επόμενο πρωί, η αποκάλυψη του εγκλήματος της νύχτας πέφτει σαν βόμβα στο χωριό και συγκλονίζει τους πάντες. Ο Γραμματικός βρίσκεται νεκρός και άλλη μια μαύρη μέρα γράφεται στην ιστορία του τόπου. Ποιος είναι ο ένοχος;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:12