search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Βούλα: Συνελήφθη ο 34χρονος που προσπάθησε να βιάσει τρεις γυναίκες

11.05.2021 18:11
peripoliko (2)

Συνελήφθη ο 34χρονος αλλοδαπός που προσπάθησε να βιάσει τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας και μια ανήλικη στην περιοχή της Βούλας το βράδυ της 27ης Απριλίου.

Ο άνδρας που συνελήφθη την Δευτέρα στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της 27ης Απριλίου, άγνωστος δράστης κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συγκροτήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη των ανωτέρω επιθέσεων.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει

Μετά από έρευνα, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες της 10-5-2021 σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του την 27-4-2021, ενώ αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:16