search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» στην Ακρόπολη

12.05.2021 20:35
akropoli-new

«Ντου» στην Ακρόπολη έκαναν περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, οι οπαδοί των ερυθρολεύκων «εισέβαλλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης», ενώ προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους πάνω στον Ιερό Βράχο.

Επιπλέον, το υπουργείο Πολιτισμού σημειώνει ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού απαίτησαν να κάνουν ό, τι είχαν κάνει οπαδοί του Παναθηναϊκού πέντε χρόνια πριν στον Ιερό Βράχο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή φθορά σε μνημείο.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού για το «ντου» των οπαδών

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

«Σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα.

Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά.

Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».

Ειδήσεις σήμερα:

Μουσεία: Ποια θα ανοίξουν – Τα μέτρα προστασίας

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» στη Ρώμη

Τελικός Κυπέλλου: Στις 21.00 η έναρξη στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07