search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51
MENU CLOSE

Τραμπ: Το αποκαλυπτικό βιβλίο για τις ερωτικές σχέσεις των γυναικών της οικογένειας του Προέδρου

12.05.2021 19:36
trump-new

Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 18 Μαίου και το έχει γράψει η βραβευμένη με Πούλιτζερ δημοσιογράφος της εφημερίδας «Washington Post», Κάρολ Λιόνινγκ, αναμένεται να ανάψει φωτιές στον τέως Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.


Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η κόρη του Τίφανι αλλά και η πρώην νύφη του είχαν συνάψει «ανάρμοστες σχέσεις» ακόμη και με πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, όταν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος στο Λευκό Οίκο.
Και μάλιστα όχι με όποιους και όποιους πράκτορες αλλά εκείνους οι οποίοι ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια τους. Το βιβλίο έχει τον τίτλο: «Ζero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service», Η άνοδος και η πτώση των Μυστικών Υπηρεσιών.


Πάντως ακόμη δεν κυκλοφόρησε και εκπρόσωπος της κόρης του Τραμπ, έσπευσε να διαψεύσει τα περί ερωτικών σχέσεων με πράκτορες του Λευκού Οίκου. Εκτός από την Τίφανι, ιδιαίτερα στενή σχέση με πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών φέρεται να είχε και η πρώην σύζυγος του γιου του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τζούνιορ.


Για αυτήν όμως δεν έχει βγει κάποια διάψευση. Η Βανέσα και ο Ντον Τζούνιορ Τραμπ χώρισαν επισήμως τον Μάρτιο του 2018. Όμως το περιοδικό PEOPLE αναφέρει πως «Ακόμη και πριν αναλάβει την αμερικανική προεδρία ο Τραμπ, η σχέση τους δεν ήταν καλή».

Ειδήσεις σήμερα


Τέλος τα SMS από την Παρασκευή – Ελεύθερες οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, διεύρυνση ωραρίου.


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Νίκο Καρανίκα


Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικά στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση – Με τα χέρια έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51