search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:34
MENU CLOSE

Μητσοτάκης – Τούσκ: Έφαγαν πρωινό με καγιανά και τηγανίτες στο Μέγαρο Μαξίμου (Photos)

14.05.2021 12:01
mitsotakis_tousk_new

Brunch με ελληνικά προϊόντα παρέθεσε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Ντόναλντ Τουσκ, το πρωί της Παρασκευής, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρόγευμα που μοιράστηκαν οι δύο ηγέτες, στο Μέγαρο Μαξίμου, περιελάμβανε καγιανά με ψητά ντοματίνια και φέτα σε φρυγανισμένο ψωμί, βιολογικά αυγά σκράμπλ, με πιπεριές, φέτα και σαλάτα αβοκάντο, βιολογικά αυγά ποσέ σε τραγανό ψωμί σικάλεως με αβοκάντο, γραβιέρα & μείγμα μπαχαρικών με φιστίκι Αιγίνης, γιαούρτι με φρούτα και μέλι, τηγανίτες χωρίς γλουτένη, με καρύδια, αμυγδαλοβούτυρο, βιολογικά αυγά, και λιναρόσπορο κα μπισκότα χωρίς γλουτένη.

Μητσοτάκης και Τουσκ συνόδευσαν το brunch τους με καφέ, τσάι και πορτοκαλάδα, ενώ συζήτησαν για την πορεία της πανδημίας και τις εξελίξεις αναφορικά με την πρόοδο του εμβολιασμού και την επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας στη χώρα μας.

Ειδήσεις σήμερα

«All You Want Is Greece»: Πώς ανοίγει ο τουρισμός (Videos)

Ανοίγει σήμερα ο τουρισμός – Φόβοι και προσδοκίες

Πλακιωτάκης: Aύξηση πληρότητας των πλοίων από σήμερα – Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04