search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:38
MENU CLOSE

Λαμία: Χειροπέδες σε 63χρονη που έριξε τη γιαγιά στο ρέμα

16.05.2021 17:30
lamia_giagia
Φωτογραφία αρχείου

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της κοινότητας Σταυρός στη Λαμία, μετά τα γεγονότα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικος του χωριού πήγε μαζί με το γιο του να ανάψουν το καντήλι συγγενικού τους προσώπου στο νεκροταφείο της κοινότητας.

Το παιδί άκουσε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε τον πατέρα του. Όταν πλησίασαν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο κοιμητήριο είδαν πεσμένη στη ρεματιά την 84χρονη να καλεί σε βοήθεια.

Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια την Πυροσβεστική και την αστυνομία, γιατί η ηλικιωμένη ήταν αρκετά μακριά από το δρόμο πεσμένη στο ρέμα και δεν ήταν εύκολος ο απεγκλωβισμός της.

Στο σημείο έσπευσαν και αρκετοί συγχωριανοί που μαζί με τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς κατάφεραν να ανασύρουν την άτυχη ηλικιωμένη η οποία είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και στο θώρακα.

Την 84χρονη γυναίκα παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και τη μετέφεραν στο ΓΝ Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται.

Πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μια άλλη συγχωριανή της, ηλικίας 63 ετών, τη χτύπησε με μια πέτρα και στη συνέχεια με την μαγκούρα και μετά την έσπρωξε και την έριξε στη ρεματιά.

Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν την 63χρονη, που κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ειδήσεις σήμερα

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο, αλλά δε με άφηνε η κόρη μου»

Εκάλη: Διάρρηξη με λεία-«μαμούθ» σε βίλα-φρούριο γνωστού επιχειρηματία

Γλυκά Νερά: Γενετικό υλικό αποκαλύπτει τους δολοφόνους – Οι «ψηλοί» και ο «κοντός» που σκότωσε την Καρολάιν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:37