search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:11
MENU CLOSE

Αυξημένη η κυκλοφορία έως και 54% στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας (πίνακες)

18.05.2021 11:16
athina_kinisi_new

Αύξηση της κυκλοφορίας που σε κάποιες περιπτώσεις, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2020 και το 2019, ξεπερνά και το 50% σε 20 κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, κατέγραψε το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής.

Η καταγραφή έγινε σε πρωινές ώρες αιχμής, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής. Κατά μέσο όρο η κυκλοφορία παρουσιάζεται αυξημένη κατά 5.2% σε σχέση με πέρσι και κατά 5.9% σε σχέση με το 2019.

Ειδικότερα οι οδικές αρτηρίες όπου καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2020, είναι οι εξής:

Οι οδικές αρτηρίες όπου καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2019, είναι οι εξής:

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισημαίνει σχετικά ότι «Με τη συνδρομή της ομάδας των συγκοινωνιολόγων μας και αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο τεχνολογίας μελετάμε εμπεριστατωμένα τα στοιχεία που προκύπτουν, για την κυκλοφορία σε νευραλγικούς οδικούς άξονες της Αττικής. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην υπηρεσία των πολιτών και να μεριμνούμε για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Προτεραιότητά μας η προάσπιση της οδικής ασφάλειας και η διευκόλυνση των οδηγών».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Τουλάχιστον 400 κλειστά σχολεία και τμήματα σε όλη τη χώρα

Πανελλαδικές 2021: Τι θα συμβεί αν νοσήσει υποψήφιος στις εξετάσεις

Γλυκά Νερά: Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη ο Γεωργιανός – «Δεν έχω ιδέα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:11