search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:16
MENU CLOSE

Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Σημαντικό στοιχείο ο τόπος του εγκλήματoς – Πολλά τα ερωτήματα (Video)

23.05.2021 09:44
glyka_nera

Για το σκίτσο, τα αναπάντητα ερωτήματα από τη ληστεία μετά φόνου, στα Γλυκά Νερά, και το σκίτσο μίλησε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο αστυνομικός σχολίασε το ενδεχόμενο ύπαρξης σκίτσου για έναν από τους δράστες, αναφέροντας ότι η υπόθεση έχει πολλά ερωτήματα.

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο. Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματος. Εκεί είναι το ζητούμενο αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία», σημείωσε.

Σχολιάζοντας όσα έγιναν μέσα στο σπίτι, είπε: «Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στη μαμά. Ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί» πρόσθεσε.

Τέλος, ανέφερε, ότι μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο σύζυγο της Κάρολαϊν, αυτός σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει δίπλα στην γυναίκα του, ενώ μετά πήρε αγκαλιά το μωρό του.

Ειδήσεις σήμερα

Μαυροειδάκος για Γλυκά Νερά: Οι εγκληματίες είχαν ξανακάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν (Video)

Το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν – Με την κόρη τους στην αγκαλιά του ο σύζυγος (Photos/Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλο και πιο κοντά η ΕΛ.ΑΣ. στους δολοφόνους της Καρολάιν (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01