search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 08:13
MENU CLOSE

Διαψεύδουν… όλοι τα περί αιτήματος για ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλιστική Διεθνή

25.05.2021 15:21
gap_tsipras

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αίτημα ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Σοσιαλιστική Διεθνή και μάλιστα με τη βοήθεια του προέδρου της Γιώργου Παπανδρέου.

Ειδικότερα, κομματικές πηγές σχολιάζουν: «παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη σπουδή μέρους των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για τη διεθνή και ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Τα σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ένταξη του κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Διάψευση και από Παπανδρέου

Λίγο νωρίτερα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είχε διαψεύσει και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του ανέφερε:

«Δεν έχει τεθεί οποιοδήποτε θέμα ένταξης Ελληνικού κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή, πέραν του Κινήματος Αλλαγής, ή έχει κατατεθεί κάποιο σχετικό αίτημα εκ μέρους κάποιου άλλου κόμματος.

Είναι απολύτως σαφές ότι, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, ούτε και έχει αναλάβει κάποια σχετική πρωτοβουλία.

Τέλος, ουδείς εκ των συνεργατών του έχει μιλήσει για οποιοδήποτε τέτοιο θέμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12