search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:53
MENU CLOSE

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κερατέα

27.05.2021 13:16
fotia

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Ρουμουντί Κερατέας. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεταξύ Θορικού και Δασκαλιού και καίει σε χορτολιβαδική έκταση και λίγο δάσος.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική σε τελευταία ενημέρωση, η φωτιά παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια.

Ωστόσο, νωρίτερα, απομακρύνθηκαν προληπτικά οι κάτοικοι περίπου 15 σπιτιών που είναι διάσπαρτα στην κορυφή του λόφου πάνω από τον οικισμό, ύστερα από εισήγηση του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων και τη φροντίδα του δήμου, καθώς στον τόπο της φωτιά είναι από την πρώτη στιγμή και ο δήμαρχος Λαυρεωτικής.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.

Eιδήσεις σήμερα

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα, κοντά σε οικισμούς – Προληπτική εκκένωση της περιοχής

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Βασιλακόπουλος για ΑstraZeneca: Ελάχιστη πιθανότητα θρόμβωσης με την δεύτερη δόση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:53