search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:51
MENU CLOSE

«Δικαίωση» Φουρθιώτη: Πήρε άδεια για ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του (Video)

28.05.2021 11:35
menios_fourthiotis_new

Δεκτά έκανε τελικά το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού τα αιτήματα του Μένιου Φουρθιώτη.

Συγκεκριμένα, ο προφυλακισμένος με βαριές κατηγορίες παρουσιαστής θα απολαμβάνει στις φυλακές Κορυδαλλού ειδική διατροφή καθώς και συνδρομητική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την έγκριση που έδωσε το δικαστικό συμβούλιο, μια φορά την εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος θα του πηγαίνει στη φυλακή συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί να συντηρεί σε ψυγείο στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης πήρε άδεια και για συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει κάνει συνδρομή σε δυο πλατφόρμες.

Αντίθετα, απορριπτική η πρόταση του εισαγγελέα στην αίτηση αποφυλάκισής του, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας και προσκομίζοντας σχετικά έγγραφα.

Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει στην φυλακή καθώς στο σκεπτικό τονίζεται πως νοσήματα σαν του Μ. Φουρθιώτη δεν καθιστούν αναγκαία την αποφυλάκιση.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες ο παρουσιαστής είχε προχωρήσει μέσα από το κελί του σε αποθεωτικές δηλώσεις για την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

Ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης

ΟΠΕΚΑ: Σήμερα η καταβολή 13 επιδομάτων και παροχών – Ολοκληρώνεται και η πληρωμή των συντάξεων

«Θέμα εβδομάδων» οι υπογραφές για το Ελληνικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:50