search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:42
MENU CLOSE

«Θέμα εβδομάδων» οι υπογραφές για το Ελληνικό

27.05.2021 21:23
elliniko

Ζήτημα εβδομάδων, χαρακτηρίστηκε από τη διοίκηση της Lamda Development, το οικονομικό κλείσιμο της συμφωνίας για το Ελληνικό, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των αναλυτών με αφορμή τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου.

Η ιδιοκτησιακή ωρίμανση του ακινήτου με την κύρωση στη Βουλή της σύμβασης για τη μεταβίβαση εμπράγματων δικαιωμάτων στον Μητροπολιτικό Πόλο του Ελληνικού από το ΤΑΙΠΕΔ στην Ελληνικό Α.Ε. χαρακτηρίστηκε ως ορόσημο, ενώ ως προς τις εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αφορούν πλέον στην έκδοση της απόφασης του ΣτΕ για την τρίτη και τελευταία προσφυγή.

Σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα, εκκρεμεί το θέμα της παραχώρησης άδειας του καζίνο, καθώς βρίσκεται αυτή την στιγμή στον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ θετικές για την εταιρεία εξελίξεις υπάρχουν στο δικαστικό μέτωπο.

Η Lamda, που έχει ήδη επιβαρυνθεί με έξοδα 6 εκατ. ευρώ στο α’ τρίμηνο, προετοιμάζεται για το project του Ελληνικού και αναμένεται να καταβάλει την πρώτη δόση από τα 915 εκατ. ευρώ αμέσως μετά τις υπογραφές.

Ειδήσεις σήμερα

Ακίνητα: Αυτές είναι οι 10 πιο περιζήτητες περιοχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Τελεσίγραφο 90 ημερών από Μπάιντεν στη CIA για την προέλευση του κορωνοϊού

Τήνος: Πολυσέλιδο αφιέρωμα από το ιταλικό περιοδικό Ιn Viaggio

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:41