search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:19
MENU CLOSE

Κρήτη: Ληστής με ευαισθησία- Ομολόγησε την πράξη του 25 χρόνια μετά και επέστρεψε τα χρήματα

28.05.2021 16:34
trapeza_listeia-new

Οι αστυνομικοί σε τμήμα στην Ανατολική Κρήτη έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο άνδρας που είχαν μπροστά τους και ο οποίος πήγε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα ομολόγησε μια ληστεία σε τράπεζα της Αλικαρνασσού που είχε διαπράξει όταν ήταν φοιτητής, πριν από 25 χρόνια.


Μάλιστα τότε είχε αποσπάσει από τον ταμία το ποσό των 450.000 δραχμών. Ο 48χρονος άνδρας έβγαλε μέσα από την τσέπη του το 1330 ευρώ και τα έδωσε στους αστυνομικούς να τα επιστρέψουν στην τράπεζα. Ήταν ακριβώς – σε ευρώ- τα χρήματα που είχε αποσπάσει τότε.


Όπως αναφέρει το Cretalive.gr o ίδιος φέρεται να εξήγησε στους εμβρόντητους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν να προβεί σε αυτή την ομολογία τόσα χρόνια μετά. Για την συγκεκριμένη ληστεία του 1996 οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές Ασφαλείας είχαν ταυτοποιήσει ως εμπλεκόμενο ένα άλλο άτομο, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι ο 48χρονος περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς διέπραξε την ληστεία, ισχυριζόμενος ότι ήταν μόνος του. Έδωσε στην ταμία ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι έφερε πάνω του πιστόλι και υπό την απειλή αυτή, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα. Το κίνητρο για τη ληστεία ήταν ότι χρωστούσε λόγω τζόγου.
Σύμφωνα με πηγές του Cretalive, πλέον η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αφού η κατάθεση με τα όσα ομολογεί και περιγράφει ο 48χρονος θα διαβιβαστούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω.

Σε ότι αφορά τα χρήματα που παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα, θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Ειδήσεις σήμερα

Ο παρτιζάνος που οι ναζί κρέμασαν με τα χέρια ανοιχτά – Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

Καρχαρίες 5 μέτρων έκαναν βόλτα δίπλα σε ψαράδες στην Αμάρυνθο και την Κινέτα (Photos)

Γυναίκα πήγε στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα με μπλούζα… ΠΑΣΟΚ! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:16