search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Εμβόλιο Johnson & Johnson: «Είχα εξωτερική αιμορραγία», λέει ο 36χρονος που εμφάνισε θρομβοπενία (Video)

29.05.2021 11:24
emvolio-new

Με θρομβοπενία εξακολουθεί να νοσηλεύεται 36χρονος από την Κεφαλονιά 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Μιλώντας στο Star, ο 36χρονος Ευάγγελος Γαλιατσάτος μίλησε μέσα από την Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο για την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως είπε, 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του ένιωσε μουδιάσματα στα άκρα και γέμισε κόκκινα σημάδια. «Εξωτερική αιμορραγία», μου είπανε οι γιατροί. Θορυβήθηκε και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς. Οι γιατροί του έκαναν αιματολογικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα τούς ανάγκασαν να στείλουν επειγόντως τον νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Σήμερα νοσηλεύεται με θρομβοπενία στην Αιματολογική Κλινική και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία.

Παρά την περιπέτειά του, ο 36χρονος ανέφερε ότι δεν το μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο αλλά αν γυρνούσε το χρόνο πίσω ίσως να επέλεγε κάποιο άλλο.

Κι ενώ οι γιατροί ερευνούν το αν η παρενέργεια σχετίζεται με το εμβόλιο, ο πατέρας του 36χρονου -υπέρμαχος του εμβολιασμού- εξέφρασε την εκτίμηση πως από τη στιγμή που ο γιος του δεν είχε ιστορικό με αλλεργίες και φάρμακα, τότε μάλλον οι επιπλοκές οφείλονται στο εμβόλιο.

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

Παρενέργειες εμβολίων: Γιατί πρέπει να δηλώνονται στην Κίτρινη Κάρτα του ΕΟΦ

ΕΟΦ: Πέντε επιβεβαιωμένα περιστατικά θρομβώσεων σε 905.915 εμβολιασμούς με AstraZeneca

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:48