search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:15
MENU CLOSE

Τζένη Χειλουδάκη: Η πρόληψη είναι το παν – Αυτά τα φρικτά πράγματα βγήκαν από τα στήθη μου…

30.05.2021 12:36
xeiloudaki

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Τζένη Χειλουδάκη.

«Μόλις πέρασαν και οι γιατροί μου, με βόλταραν έξω από το δωμάτιο μου, έφαγα σουπiτσα με φρυγανίτσα και σε λίγο θα μου δώσουν τα φάρμακα μου και κατιτίς να κοιμηθώ… Αυτά τα φρικτά πράγματα τα σαπισμένα βγήκαν από τα στήθη μου… Είπα στον χειρουργό μου να μου τα στείλει σε φωτό. Κάποια στιγμή κατά την επέμβαση μου είπαν οι γιατροί ότι τα είδαν όλα μάλιστα σκεφτήκαν να διακόψουν, όταν τα πνευμόνια μου, που έχω ένα θεματάκι και εκεί άρχισαν να παίζουν πόλεμο με το οξυγόνο, αλλά ευτυχώς η καρδούλα μου είναι γερή ακόμα και ο εγκέφαλος μου οπότε έδωσαν διαταγή αυτά στο οξυγόνο… Χαααααααα, λοιπόν… η πρόληψη το παν. Μειώνω και σταδιακά κόβω τσιγάρο, συνεχίζω διατροφή και περπάτημα (…)», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο, που άλλαξε φύλο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄90, είχε αποκαλύψει στο Facebook πριν το Πάσχα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. «Έχουμε και λέμε και είναι οριστικό. Πήρα τις απαντήσεις μετά τον υπέρηχο που έκανα. Μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου. Έχω ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο και έπειτα στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο που θα γίνει το χειρουργείο» ανέφερε σε ανάρτησή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:15