search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:12
MENU CLOSE

Ινδία: Η νύφη πέθανε από έμφραγμα στο γάμο της και ο γαμπρός παντρεύτηκε την αδελφή της

03.06.2021 15:51
indian_marriage-new

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία. Κατά τη διάρκεια ενός γάμου, η νύφη υπέστη έμφραγμα και πέθανε, η τελετή όμως δεν διεκόπη συνεχίστηκε και τη θέση της νεκρής πήρε η αδερφή της.


Όπως γράφει η Daily Mail, η νύφη που ονομαζόταν Σουρμπί υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής. Στην πόλη Ετάγουα, της πολιτείας Ούταρ Πραντές. Μάλιστα είχε ανταλλάξει στεφάνια με τον γαμπρό Μαντζές Κουμέρ όπως ορίζει η ινδουιστική γαμήλια παράδοση. Στο σημείο εκλήθη άμεσα ένας ντόπιος γιατρός, που όμως δεν κατάφερε να σώσει την νεαρή γυναίκα.


Και εκεί που θα περίμενε ο καθένας να μη συνεχιστεί η τελετή, ο γαμπρός ήρθε σε συνεννόηση με τα πεθερικά του και τη θέση της νεκρής νύφης πήρε η μικρότερη της αδερφή με το όνομα Νίσα.
Όση ώρα διήρκησε η τελετή η σωρός της Σουρμπί, βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο. Ο Ατζάμ Σινγκ θείος της θανούσης, είπε: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση για την οικογένεια να συνεχιστεί ο γάμος. Η μία κόρη κειτόταν νεκρή στο ένα δωμάτιο, την ώρα που στόλιζαν την άλλη κόρη για τον γάμο στο διπλανό. Πρώτη φορά βιώνουμε τόσο ανάμικτα συναισθήματα. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει ούτε τη θλίψη για τον θάνατο, ούτε τη χαρά για τον γάμο».


Σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν ορισμένοι κοινωνικοί παράγοντες που ενδεχομένως να επηρέασαν την απόφαση της οικογένειας. Από τη μία μεριά, η οικογένεια της νύφης είναι πολύ πιθανό να περίμενε κάποια «προίκα» σημαντική για την επιβίωσή της. Από την άλλη, ο γαμπρός και οι δικοί του μπορεί να ήθελαν να αποφύγουν το «στίγμα» της επιστροφής από έναν γάμο χωρίς νύφη.

Ειδήσεις σήμερα

Ο 18χρονος ΕΑΜίτης που επειδή δεν μαρτυρούσε, οι Γερμανοί τον πάτησαν με ένα τανκ – Η αθώωση του καταδότη του

Nestlé: Παραδέχεται πώς πάνω από το 60% των προϊόντων της δεν είναι υγιεινά

ΕΚΠΑ: «Δεν έχω λάβει καμία κατηγορία» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42