search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:19
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος εμφανιζόταν παλαιότερα σαν μαιευτήρας – Τι δείχνουν τα έγγραφα

04.06.2021 17:29
glyka_nera_giagia

Και ενώ το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι ένα κουβάρι που δύσκολα θα ξεμπλέξει, σε ότι έχει να κάνει με τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν, έρχεται και μια επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων που κατακεραυνώνει τη στάση της ψυχολόγου της Καρολάιν και την καλεί να καταθέσει στο Σύλλογο το πτυχίο της.


Την ίδια στιγμή έγγραφο από τη Μεγάλη Στοά δείχνει ότι είχε αποβάλει την ψυχολόγο από τους κόλπους της επειδή έλεγε ψέματα ότι είναι γιατρός. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει η καταγγελία του συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων σε βάρος της ψυχολόγου στην οποία είχε απευθυνθεί το ζευγάρι για βοήθεια και φέρεται να έχει καταθέσει στις αρχές για το έγκλημα.

Για αντιποίηση του επαγγέλματος κάνει λόγο ο σύλλογος Ελλήνων ψυχολόγων και ζητάει εντός δύο ημερών να προσκομίσει το πτυχίο της, καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Την ίδια στιγμή, έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν η ψυχολόγος, αναφέρεται στους λόγους αποβολής της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Μεγάλη Συνέλευση» της «Μεγάλης Στοάς» είχε αποβάλει τη φερόμενη ως ψυχολόγο, καθώς δήλωσε ψευδώς ότι ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου.


Το έγγραφο αναφέρει: «Παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

Ξεκινούν ξανά τα επισκεπτήρια στα γηροκομεία – Τι θα γίνει με τη μουσική στην εστίαση

Υπάρχει κρυφή ατζέντα στα ελληνοτουρκικά;

Διασωληνώθηκε ο Εφραίμ: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:13