search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:03
MENU CLOSE

Κέρκυρα: Αυτοκτόνησε ο δράστης του διπλού φονικού (Photo & Video)

06.06.2021 13:53
astynomia_new

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο δράστης του διπλού φονικού στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αφού πυροβόλησε και σκότωσε την 60χρονη σπιτονοικοκυρά του στην πίσω αυλή του σπιτιού της και τον 63χρονο που έμενε στον πρώτο όροφο, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

Στο σημείο έχει βρεθεί η καραμπίνα και 6 κάλυκες από τα χρησιμοποιημένα φυσίγγια του κυνηγετικού όπλου. Επί τόπου αναμένεται και ιατροδικαστικής για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Τα νοίκια και η έξωση

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως τα θύματα είναι ζευγάρι γάλλων, ωστόσο στη συνέχεια διευκρινίστηκε πως ο άνδρας ήταν ελληνογάλλος και η γυναίκα Ελληνίδα και δεν ήταν παντρεμένοι.

Φίλη του 63χρονου μιλώντας στην ιστοσελίδα kerkyrasimera.gr, ανέφερε πως ο άτυχος άνδρας είχε έρθει πριν από μια εβδομάδα από τη Γαλλία, όπου είχε εμβολιαστεί για κορωνοϊό, για να φτιάξει το σπίτι του.

«Είχε πάρει τη σύνταξή του και αγόρασε το σπίτι για να έρθει η γυναίκα του και η κόρη του από τη Γαλλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Χρήστος ήταν ο καλύτερος. Είχε φυτέψει λουλούδια, είχε φτιάξει τον κήπο…», συνέχισε αδυνατώντας να πιστέψει τι συνέβη.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο δράστης δημιουργούσε αρκετά προβλήματα τόσο στο θύμα-γείτονά του όσο και στην ιδιοκτήτρια, με την οποία μάλιστα είχε κάνει προφορική συμφωνία να μην πληρώνει μίσθιο, αλλά να φροντίζει τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων. Για το λόγο αυτό ήθελαν να τον διώξουν.

Οργανωμένο έγκλημα: Να απομακρυνθούμε από το δόγμα «αφήστε τους να σκοτωθούν μεταξύ τους» (Video)

Γλυκά Νερά: Εντόπισαν κακοποιό που μοιάζει με την περιγραφή που έδωσε ο 32χρονος πιλότος (Video)

«Δεν είχα στόχο το σπίτι, ήθελα να τρομάξω κάποιους που με ακολουθούσαν», λέει ο «πιστολέρο» του Αλίμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32