search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Επιστολή Πατριάρχη

09.06.2021 07:30

Μια επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο –εδώ και καιρό– έχει αναστατώσει την ιεραρχία αλλά και την κυβέρνηση. Τι διεκδικεί από την ελληνική εκκλησία; Τι είναι αυτό που εξόργισε όσους έγιναν γνώστες του περιεχομένου της επιστολής; Μαθαίνω ότι, με προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού προς τον Πατριάρχη, ζητήθηκε η επιστολή να θεωρηθεί, μη αποστέλλουσα.

Γερμανική υποχώρηση;

Είναι δυνατόν να αποχωρήσει η Deutsche Telekom από τον ΟΤΕ, όταν πρόκειται για μια εταιρεία με αλματώδη άνοδο τα τελευταία χρόνια; Και όμως κύκλοι της αγοράς λένε, ότι μπορεί οι Γερμανοί να πουλήσουν σε ξένο fund, για να εισπράξουν ζεστό χρήμα και να αποκτήσουν το 50% της εταιρείας T-Mobile στις ΗΠΑ, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να μπορούν να γράψουν στους ισολογισμούς τους τα κέρδη από ένα τεράστιο κολοσσό, όπως είναι η αμερικανική εταιρεία. Μεγάλο εγχείρημα, μένει να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί, παρά την επιτυχημένη πορεία της διοίκησης Τσαμάζ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:51