search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:23
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης θα διαγράψει τον Τσαβδαρίδη ή θα κάνει πάλι πως δεν τρέχει τίποτα;

09.06.2021 15:37
5144480

Μπαταχτσή και διπλοθεσίτη αποκαλεί τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λάζαρο Τσαβδαρίδη ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον διαγράψει από το κυβερνών κόμμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ο βουλευτής της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, όχι μόνο είναι διπλοθεσίτης, αφού είναι ταυτόχρονα και αμειβόμενος από το δήμο Βέροιας, όχι μόνο απαίτησε δικαστικά να λάβει αύξηση 20% στην αντιμισθία του από το Δήμο, αλλά όπως αποκαλύπτει το Documento έφτασε στο σημείο να απαιτήσει πάλι μέσω δικαστικής οδού να εξαιρεθεί από την καταβολή της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας (2%) και την ειδική εισφορά υπέρ του ΟΑΕΔ (1%).

Ξέραμε ότι στη ΝΔ είναι μπαταχτσήδες, αλλά ο κ. Τσαβδαρίδης έχει πάει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα σε εξωπραγματικά επίπεδα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα τον αποδοκιμάσει διαγράφοντάς τον ή θα κάνει πάλι πως δεν τρέχει τίποτα;» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Φίλης: Ναι σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΜέΡΑ25 – Όχι σε μεταγραφές τύπου Κεδίκογλου

Βουλευτής της ΝΔ ζητά αλλαγές και βελτιώσεις στο εργασιακό

Στο δρόμο το Κίνημα Αλλαγής στην απεργία της Πέμπτης – Επικεφαλής η Γεννηματά στη συγκέντρωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:18