search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:57
MENU CLOSE

Ιωάννα Παππά: Tο ρατσιστικό σχόλιο στα social media για τη μητρότητα μετά τα 40 (Video)

12.06.2021 13:10
pappa_iwanna

Για τη γνωριμία της με τον σύντροφο της, για τον γάμο που δεν έχει αποκλείσει και για το bullying που δέχτηκε επειδή έγινε μητέρα μετά τα 40 μίλησε η Ιωάννα Παππά στην εκπομπή After Dark.

«Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε στην Ελαφόνησο, γίναμε παρέα. Γνωριζόμαστε από το 2004, γίναμε φίλοι, κάπου χαθήκαμε, κάπου βρισκόμασταν ξανά και τα έφερε έτσι η ζωή. Κολλητοί δεν ήμασταν, αλλά ήταν μια φιλική σχέση», ανέφερε για το σύντροφό της.

»Είμαστε με σύμφωνο συμβίωσης, είναι κάτι πιο εύκολο. Πέρα από τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα περιουσιακά, όλα τα άλλα είναι πώς νιώθεις. Στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα παιδί, δεν υπήρχε η επιθυμία του γάμου. Δεν έχω αποκλείσει τον γάμο, απλώς θα το έκανα περισσότερο για τη γιορτή και τις αναμνήσεις. Αυτά που έχουμε να θυμόμαστε είναι πράγματα που ζούμε και εμπειρίες και το νιώσαμε πολύ φέτος, οπότε δεν αποκλείω κάτι, αλλά σε μικρή κλίμακα», συνέχισε.

«Είναι πολύ στοργικός μπαμπάς και έχει την ίδια περιέργεια να περιμένει το επόμενο στάδιο του παιδιού. Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 2. Είναι ένα παιδί που θα είμαστε μάλλον του χεριού του. Δεν ήμαστε των τυπικών, δεν ξέρω αν θα κάνουμε βάπτιση ή ονοματοδοσία», είπε η ηθοποιός.

Για το ρατσιστικό σχόλιο για το παιδί μετά τα 40: «Ήταν μόνο ένα. Μου έγραφε ότι μετά τα 40 πώς τολμάς να το κάνεις; Το είδα τυχαία. Είμαι άχρηστη με την τεχνολογία και τα social, έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ. Σε κάποια φάση ανακάλυψα ότι υπάρχουν μηνύματα και λέω κάτσε να δω τι μου λένε οι άνθρωποι. Είδα αυτό το μήνυμα και είχα πάθει σοκ. Δεν έψαξα το προφίλ. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το σβήσω, δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Σε σχέση με τα σχόλια, είναι πολύ περισσότερα τα θετικά και τα όμορφα. Ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί με τη γυναίκα, που έχει ξεπεράσει με τη στάση ζωής και πια διεκδικεί τα αυτονόητα. Εγώ ξεκίνησα με τη δουλειά πολύ δραστήρια και έντονα και δεν μου άφησε χώρο για να επενδύσω στο προσωπικό κομμάτι. Όταν αυτό ηρέμησε και υπήρξε η σωστή συνθήκη το έκανα. Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Καλό είναι να υπάρχει ψυχραιμία για το ποιον μιλάμε, τι λέμε».

Maneskin: O «σπασίκλας» Νταμιάνο και το χαμομήλι

Η Μποφίλιου για τη «Δήμητρα της Λέσβου»: Τους διαφορετικούς αυτή η σάπια κοινωνία τους τιμωρεί (Photo)

Κρήτη: 21χρονη κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες από πνευμονική εμβολή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:57