search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:15
MENU CLOSE

Ελένη Καστάνη: «Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου πια για σίριαλ» (Videos)

13.06.2021 14:51
kastani_eleni

Για την καραντίνα, το τηλέφωνο που δεν χτυπά πια για τηλεοπτικές προτάσεις, το εμβόλιο και το Survivor για γέρους, μίλησε η Ελένη Καστάνη στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το προηγούμενο διάστημα δεν έβγαινε ιδιαίτερα από το σπίτι της για λόγους ασφαλείας και εξήγησε πως βρήκε ευκαιρία να ασχοληθεί με τον εαυτό της και την υγείας της που είχε παραμελήσει.

Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά δρώμενα αναφέρθηκε στο Survivor που παρακολουθεί αι δήλωσε πως μετά χαράς θα δήλωνε συμμετοχή αν έφτιαχναν έναν κύκλο με… μεγαλύτερης ηλικίας διαγωνιζόμενους.

«Αν υπήρχε Survivor για γέρους θα πήγαινα τρέχοντας. Αγωνίσματα για γερόντους θα κάναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εσκεμμένα δεν έκανα φιλίες στο θέατρο»

Σχετικά με το κατά πόσο έχει κρατήσει επικοινωνία με συναδέλφους της από τον χώρο δήλωσε: «Δεν έχω καθόλου επαφές με συναδέλφους. 22 χρόνια από τότε που γέννησα το παιδί μου τρέχω στο σπίτι στην οικογένειά μου. Δεν έχω φίλους στον χώρο. Εσκεμμένα δεν έκανα φιλίες στο θέατρο».

Η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε πως έμεινε έκπληκτη με τις αποκαλύψεις από το θέατρο στο πλαίσιο του ελληνικού #metoo.

«Χρόνια πριν είχα βγει και είχα πει ότι υπέφερα από συμπεριφορές στο θέατρο. Το θέμα είναι ότι ώρα ξαφνικά πρέπει να απολογούμαστε όλοι ότι δεν πέσαμε σε κρεβάτια και δεν κάναμε κάτι βρώμικο. Ήταν πολύ σωστό που βγήκαν όλα αυτά, γνώριζα μόνο ένα πράγμα που μου είπε μία συνάδελφος, τίποτα από τα άλλα δεν ήξερα», ανέφερε.

Όσο για το αν της γίνονται προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές η απάντησή της ήταν αρνητική: «Όχι, δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου πια για σίριαλ γιατί θεωρώ ότι είμαστε αρκετοί σαν εμένα που δεν κάνουμε σίριαλ, πρέπει να αμειφθούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις”».

Χατζηπαναγιώτης για Καστάνη: Ευτυχώς (…) δεν τινάχτηκε η δουλειά μας στον αέρα

Μελέτη για συνέδριο Γονιμότητας: Για αυτό αρνήθηκα τη συμμετοχή μου στην καμπάνια

Αξιωματούχος EMA: Nα σταματήσει η χορήγηση εμβολίων AstraZeneca και στους άνω των 60 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32