search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:07
MENU CLOSE

Περίπτωση Έρικσεν στα Μουδανιά: 14χρονος κατέρρευσε την ώρα που έκανε προπόνηση (Video)

14.06.2021 22:59
akadimia_podosfairou-new

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσαλονίκης, νοσηλεύεται ένας 14χρονος ο οποίος κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης σε γήπεδο στα Μουδανιά. Η περίπτωση θυμίζει εκείνη του Δανού ποδοσφαιριστή Έρικσεν που συγκλόνισε τον κόσμο το Σάββατο.


Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com το περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη (10.06.2021), κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ακαδημίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Ο Μουδανιών.

Η κινητοποίηση όσων βρίσκονταν στο σημείο ήταν άμεση ενώ έγιναν προσπάθειες για να επανέλθει ο 14χρονος. Μάλιστα οι γνώσεις που είχαν οι προπονητές πάνω σε θέματα άμεσης βοήθειας και η άμεση κινητοποίηση γιατρών που είτε κλήθηκαν είτε ήταν παρών συνέβαλαν στο να επανέλθει το παιδί.


Οι ανθρωποι της ακαδημίας ποδοσφαίρου δήλωσαν: «Ο μικρός ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο. Ευτυχώς που ήμασταν εκεί. Χάσαμε το φως μας αλλά εκεί δεν σκέφτεσαι τίποτα παρά να βοηθήσεις όπως μπορείς. Άπαντες κινηθήκαμε άμεσα και σε χρόνο μηδέν είχαμε απινιδωτή, γιατρό αλλά και εμείς που γνωρίζουμε πρώτες βοήθειες επαναφέραμε το παιδί»


Πάντως σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του ΠΟ Μουδανιών το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο για περίπου μισή ώρα.

Φωτό: Αρχείο

Η δημοσιογράφος Κριστιάν Αμανπούρ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών

Η απίστευτη ιστορία του Roland Garros – Δεν ήταν τενίστας αλλά πιλότος

Βόρεια Κορέα: Ακούς K-Pop, κινδυνεύεις ακόμα και με καταδίκη σε θάνατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:06