search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Δήμητρα της Λέσβου: Βρέθηκε ο οδηγός που την εγκατέλειψε (Video)

15.06.2021 22:31
dimitra-lesbou

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο οδηγός, ο οποίος φέρεται να χτύπησε και να εγκατέλειψε τη Δήμητρα της Λέσβου, την ώρα που η οικογένεια του θύματος και η διοίκηση του «Silver Alert» καταγγέλλουν τις αρχές για ολιγωρία.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου ετοιμάζει η οικογένεια της Δήμητρας από τη Λέσβο, καταγγέλλοντας καθυστέρηση στην αναζήτησή της. Η Δήμητρα εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και στις 9 του ίδιου μήνα εντοπίζεται νεκρή στο Φαληρικό Δέλτα, μετά από τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη.

Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας να ενεργοποιηθεί ο κοινωνικός συναγερμός «Silver Alert», αυτό γίνεται στις 25 Μαΐου, χωρίς αποτέλεσμα, την ώρα που η σορός της Δήμητρας βρισκόταν στο νεκροτομείο του Τζάνειου Νοσοκομείου.

Ακόμη και τότε, κανείς δεν ειδοποιεί τις Αρχές, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να ενταφιαστεί μόνη ως σορός αγνώστων στοιχείων, όπως ισχυρίζονται η οικογένεια και η διοίκηση του «Silver Alert».

H προανάκριση για το τροχαίο εντόπισε τον οδηγό, που έχει ομολογήσει και αναμένεται να απολογηθεί.

Εξαιρούνται από την απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις Πανελλαδικές – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Κεραμέως: Κατεπείγουσα αγωγή κατά της ΑΔΕΔΥ για την απεργία – «Κίνδυνος για τις Πανελλαδικές»

«Καθημερινή»: Άτυπη οδηγία για βατά θέματα στις πανελλαδικές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:25