search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:55
MENU CLOSE

Euro 2020: Δανία – Βέλγιο 1-2 – Πρόκριση για τους «Διαβόλους», χειροκρότημα για τον Έρικσεν (Videos)

17.06.2021 21:35
belgium-euro

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο παίκτης που έφερε τα πάνω – κάτω, που άλλαξε τη μοίρα του ματς στο ματς Δανία – Βέλγιο για το Euro 2020. Στο 10ο λεπτό το ματς σταμάτησε για λίγο για ένα standing ovation για τον Κρίστιαν Έρικσεν και την περιπέτεια της υγείας του.

Η ψυχωμένη Δανία λύγισε μπροστά στη λάμψη του σταρ της Σίτι (μπήκε στο 46’) με γκολ και ασίστ έδωσε τη νίκη 2-1 στο Βέλγιο και το έστειλε στους «16» της διοργάνωσης, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η Ιταλία.

Όλα για όλα με τη Ρωσία η Δανία.

Υπό τη μουσική υπόκρουση του, You’ll Never Walk Alone, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιρικούς ύμνους στον κόσμο έκαναν την είσοδό τους στο γήπεδο η Δανία και το Βέλγιο.

Ο Πόουλσεν άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό

Μόλις εννέα λεπτά χρειάστηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε για να δείξει την ποιότητα του, καθώς μετά από υπέροχη πάσα του, ο Τοργκάν Αζάρ έφερε το ματς στα ίσα και το 1-1.

Το Βέλγιο άλλαξε αριστουργηματικά τη μπάλα, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να είναι το τελευταίος κάτοχός της, ο οποίος με “μαγικό” τελείωμα έκανε το 2-1 και έβαλε σε θέση οδηγού τους “Κόκκινους Διαβόλους”.

Standing ovation για τον Κρίστιαν Έρικσεν:

Τα highlights του αγώνα:

Βάζει βηματοδότη ο Έρικσεν – Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοπή – «Γαμώτο, είμαι μόνο 29»

Euro 2020: Oυκρανία – Βόρεια Μακεδονία 2-1 (Videos)

Σέρχιο Ράμος: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τη «Βασίλισσα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31