search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Επίδειξη Dior: Φωτορεπορτάζ με τους επώνυμους που παρευρέθησαν (Photos)

18.06.2021 00:10
dior_kallimarmaro-new

Ήταν μια μαγική βραδιά για όποιον την παρακολούθησε. Ο οίκος μόδας Dior παρουσίασε στο Καλλιμάρμαρο τη νέα συλλογή του «Cruise 2022» που ήταν αφιερωμένη στην Ελλάδα.

Το ντεφιλέ δεν παρακολούθησαν μόνο οι 400 τυχεροί προσκεκλημένοι αλλά και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο μέσω διαδικτύου.


Ήταν μια γιορτή μόδας, πολιτισμού και ιστορίας, με εκλεπτυμένο γούστο και ανεπιτήδευτη ομορφιά. Ήταν μια ζωντανή απόδειξη ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός συνεχίζει να εμπνέει και να γεννά νέα δημιουργήματα.


Στο ντεφιλέ συμμετείχαν 85 μοντέλα τα οποία δεν έκαναν catwalk σε κάποια πασαρέλα αλλά περπάτησαν περιμετρικά του σταδίου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ανάμεσα στους επωνύμους προσκεκλημένους ξεχώρισε η Κατρίν Ντενέβ με την αειθαλή ομορφιά της, η Μαρία Σάκκαρη, η Ευγενία Νιάρχου, η Μαέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου και πολλοί άλλοι

«Έσπασε» ο πιλότος και ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – «Προηγήθηκε καβγάς, την έπνιξα, σκηνοθέτησα ληστεία»

Γλυκά Νερά: Οι 37 ημέρες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (Video)

Γλυκά Νερά: Πρώτο θέμα σε βρετανικά ΜΜΕ η δολοφονία της Καρολάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46