search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:36
MENU CLOSE

Πετράλωνα: Βιαστής με παρελθόν ο 35χρονος – Είχε καταδικαστεί το 2015 – «Έδερνε τη μητέρα του»

21.06.2021 14:16
PETRALWNA_NEW

Σεσημασμένος και καταδικασμένος για βιασμό μιας φοιτήτριας είναι σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο 35χρονος που καταζητείται για τη φρικτή σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας στα Πετράλωνα.

Πρόκειται για έναν Βούλγαρο, 35 ετών, ο οποίος είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ και καταζητείται έχει βεβαρημένο παρελθόν, καθώς το 2015 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό μίας φοιτήτριας κι αποφυλακίστηκε το 2020.

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2015 ειχε συλληφθεί για βιασμό μιας φοιτήτριας στην Αθήνα και σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο δράστης είχε μπει στο σπίτι της κοπέλας, τη βίασε και την απείλησε ότι αν μιλούσε θα της έκανε κακό. Φευγοντας είχε χτυπήσει το σκύλο της.

Αποφυλακίστηκε αρχές καλοκαιριού 2020 με βάση τις διατάξεις του προηγούμενου Ποινικού Κώδικα.

«Τη βρήκα ημίγυμνη με παραμορφωμένο πρόσωπο»

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γυναίκα που άκουσε την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια και να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της αποκάλυψε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε» συμπλήρωσε η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Σύμφωνα με την ίδια ο 35χρονος «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του», η οποία τυχαίνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Η γυναίκα που βοήθησε την 50χρονη καθαρίστρια κατήγγειλε, τέλος, πως όταν ο 35χρονος αντιλήφθηκε ότι ήταν εκείνη που είχε σπεύσει να βοηθήσει το θύμα του «απειλούσε εμένα και την κόρη μου. Είπε ότι θα μας πνίξει».

«Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι» κατέληξε η γυναίκα που βοήθησε πρώτη την 50χρονη στα Πετράλωνα.

Πετράλωνα: Η ανατριχιαστική κατάθεση της καθαρίστριας που έπεσε θύμα άγριου βιασμού

Πετράλωνα: Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες – «Επτά φορές βιάστηκε η 50χρονη καθαρίστρια» (Video)

Πετράλωνα: Εξιτήριο για την 50χρονη που κατήγγειλε βιασμό και ξυλοδαρμό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:36