search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:13
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: «Δεν πάλεψε η Καρολάιν με τον Μπάμπη, θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο»

22.06.2021 15:42
crouch

Η Καρολάιν Κράουτς ήταν μια 20χρονη κοπέλα σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, που γνώριζε πολεμικές τέχνες.

Αυτό ίσως και να εξηγεί γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει η Καρολάιν κοιμόταν όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την έπνιξε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά ενώ δεν έφερε σημάδια που να φανερώνουν ότι εκείνη αμύνθηκε.

Οικογενειακός φίλος της οικογένειας που μίλησε στο thenewspaper αποκλείει το ενδεχόμενο το ζευγάρι να ήρθε στα χέρια πριν τη δολοφονία.

«Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Αρχικά να σας πω οτι η Κάρολ έκανε πολεμικές τέχνες. Ήταν ένα ψηλό κορίτσι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο τον Μπάμπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάλεψαν και να “νίκησε” ο Μπάμπης. Δεν την κατάφερνε» επισημαίνει.

Να σημειωθεί οτι η 20χρονη Κάρολαϊν ήταν μαθήτρια σε σχολή πολεμικών τεχνών της Αλοννήσου και γνώριζε καλά όλους τους τρόπους να ακινητοποιεί τον αντίπαλό της.

«Περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια. Η οικογένεια κι εμείς δεν έχουμε πειστεί από όλα αυτά. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Δεν θα εκπλαγούμε αν υπάρξει και νέα ανατροπή» καταλήγει ο φίλος της οικογένειας.

Γλυκά Νερά: Ωμός και κυνικός ο Αναγνωστόπουλος – «Αντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή…»

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι γονείς της Καρολάιν – «Θα περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Γλυκά Νερά: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση του ημερολογίου της Καρολάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:13