search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:49
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του πιλότου ένας από τους δύο δικηγόρους του (Video)

22.06.2021 09:01
glykanera

Την απόφασή του αποσυρθεί από την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τη μέρα που ο δολοφόνος της Καρολάιν είναι προγραμματισμένο να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, ανακοίνωσε ένας εκ των δύο νομικών του εκπροσώπων.

Πρόκειται για τον Βασίλη Σπύρου, τον έναν δικηγόρο του 33χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του από την υπόθεση, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Σπύρου, μιλώντας στους δημοσιογράφους στα Δικαστήρια της Ευλπίδων, δήλωσε: “Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτή της υπόθεσης σε κανένα σκέλος της για προσωπικούς λόγους”.

Πλέον, η νομική εκπροσώπηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου συνεχίζεται από τον άλλο δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος γυναικοκτόνος περνά σήμερα, Τρίτη το κατώφλι του 12ου τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί.

Στην παραίτηση του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Β. Σπύρου, αναφέρθηκε ο έτερος συνήγορος του 33χρονου, Αέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Όπως είπε ο ίδιος έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για την παραίτηση του Κ. Σπύρου, «είναι επιλογή του εντολέως μου και σε αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω».

Σχετικά με το εάν η παραίτηση του έτερου συνηγόρου συνεπάγεται και απόφαση της υπεράσπισης να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει τέτοιες κινήσεις.

Τι θα ισχυριστεί στην απολογία του

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 33χρονος θα επαναλάβει στον ανακριτή ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάιν και δεν ειχε προσχεδιάσει τη δολοφονία. 

Αναμένεται να υποστηρίξει ότι εκείνο το βράδυ η ένταση με την Καρολάιν ήταν πολύ μεγάλη, ότι είχαν προηγηθεί πολλά, έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις και ότι η τελευταία άρνηση της Καρολάιν να τον δεχθεί στο κρεβάτι μαζί με το μωρό τους, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο 33 χρονος αναμένεται επίσης:

Να επαναλάβει ό,τι και στην ομολογία του στους αστυνομικούς. Ότι δηλαδή ξύπνησε την αδικοχαμένη Καρολάιν και την έπνιξε, πιέζοντας το κεφάλι της επί πέντε λεπτά.

Να υποστηρίξει ότι είχε σκοπό να ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά ήθελε λίγο χρόνο για να δει τι θα κάνει με το παιδί του.

Σχετικά με το θέμα του παιδιού του, ο δικηγόρος δήλωσε ότι επιθυμία του εντολέα του είναι να συνδράμουν και οι δύο οικογένειες, όμως η Εισαγγελία Πρωτοδικών όμως έχει την απόφαση για το σε ποια από τις δύο οικογένειας θα πάει το παιδί.

Καιρός: Σε τροχιά καύσωνα η χώρα – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» 40άρια (Video)

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ νότια της Νισύρου (Video/Photo)

Βατόπουλος: Τις επόμενες εβδομάδες βγάζουμε τις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:49