search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:33
MENU CLOSE

Ο θυμός του Νορβηγού πρέσβη για την κατάσταση στη Δήλο – Τι ανέβασε στο twitter (Photos)

22.06.2021 20:13
skoupidia_thalassa-new

Από τα ρούχα του βγήκε ο πρέσβης της Νορβηγίας στη χώρα μας, Frode Overland Andersen, όταν πάτησε το πόδι του στο νησί της Δήλου.

Ένα απέραντο εργοτάξιο με μηχανήματα και σκουπίδια προκάλεσε την οργή του.
Ο πρέσβης βρέθηκε προ εκπλήξεως και ανέβασε φωτογραφία στο twitter γράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες…».

Όμως λίγες ώρες αργότερα έκανε και νέα ανάρτηση που αναφέρει ότι του τηλεφώνησαν (δε λέει ποιος) και του εξήγησαν πως πρόκειται για παλιά μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν για εργασίες καθαριότητας που πραγματοποιούνται στην Δήλο τα οποία μαζί με τα σκουπίδια θα απομακρυνθούν άμεσα από το ιερό νησί της αρχαιότητας.

Ο ίδιος φαίνεται πως πείστηκε από τις εξηγήσεις και στη συνέχεια ανέβασε νέο tweet στο οποίο έλεγε: «Η Ελλάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα που με πληροφόρησε για τη Δήλο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο νησί και το λιμάνια θα δείχνει και πάλι ωραίο από το τέλος της εβδομάδας! Επίσης έμαθα ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα για την ανάπτυξη του χώρου της Δήλου»

Τέλος με τραγωδία: Εντοπίστηκε νεκρός ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μάρτυρες και πραγματογνωμοσύνη ζήτησε ο Αναγνωστόπουλος – Λέει ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αλλαγές στον τάφο της Καρολάιν θα κάνει η οικογένειά της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26