search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:38
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μάρτυρες και πραγματογνωμοσύνη ζήτησε ο Αναγνωστόπουλος – Λέει ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία

22.06.2021 18:33
glyka_nera_new

Επέμεινε στον ισχυρισμό, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία της συζύγου του, ο κατηγορούμενος συζυγοκτόνος κατά την απολογία του στον ανακριτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος επανέλαβε στον ανακριτή την εκδοχή της έντασης ανάμεσα στους δύο τους που κατέληξε άθελά του στον θάνατο της Καρολάιν. Κατά τον κατηγορούμενο αφού κατάλαβε πως η 20χρονη είναι νεκρή, αποφάσισε να σχεδιάσει τα πάντα ώστε να δηλώσει πως υπήρξαν θύματα ληστείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που υπήρχε στο εσωτερικό της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, ώστε να διαπιστωθεί, κατά τους ισχυρισμούς του, πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης της.

Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι η κάρτα αφαιρέθηκε περίπου τρεις ώρες πριν το έγκλημα και κατά πληροφορίες επανέλαβε τα όσα είπε και στην προανάκριση, ότι δηλαδή, αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από την κάμερα μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, και όχι πριν από αυτό. Στη συνέχεια, όπως έχει υποστηρίξει, έκοψε την κάρτα σε κομμάτια και την πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας.

Παράλληλα, φέρεται να ζήτησε από τον ανακριτή την κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου τα πρόσωπα αυτά να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση που είχε ο ίδιος με την δολοφονηθείσα Καρολάιν Κράουτς. Το αίτημα αυτό υποβλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες προς ενίσχυση του ισχυρισμού του ότι είχε καλή σχέση με το θύμα. Τέλος, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη επειδή -όπως φέρεται να είπε- κατέστρεψε, δύο οικογένειες αλλά και το μέλλον του παιδιού του.

Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου στον ανακριτή

Γλυκά Νερά: Ωμός και κυνικός ο Αναγνωστόπουλος – «Αντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή…»

Έγκλημα στα Γλύκά Νερά: Αλλαγές στον τάφο της Καρολάιν θα κάνει η οικογένειά της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36