search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:06
MENU CLOSE

Σερβιτόροι έσπασαν στο ξύλο παρέα ρατσιστών που κορόιδευε μαύρη έγκυο γυναίκα (Video)

22.06.2021 15:41
ratsistes_xylo-new

Οι ρατσιστές δείχνουν τα δόντια τους και το αποκρουστικό τους πρόσωπο μόνο όταν είναι πολλοί μαζί και το θύμα είναι ανυπεράσπιστο. Όταν όμως βρεθεί κάποιος που θα τους πληρώσει με το μοναδικό νόμισμα που γνωρίζουν τότε το βάζουν στα πόδια με την ουρά στα σκέλια σαν δαρμένοι σκύλοι.


Το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα συνέβη σε κεντρικό δρόμο του Δουβλίνου που είναι γεμάτος με καφετέριες και εστιατόρια. Μια παρέα ανδρών εντόπισε μια μαύρη γυναίκα η οποία ήταν και έγκυος και η οποία καθόταν και απολάμβανε τον καφέ της και άρχισε να τη χλευάζει, να την κοροϊδεύει και να τη βρίζει αισχρά.


Πήγαιναν από πάνω της και άναβαν τσιγάρο και στη συνέχεια φυσούσαν τον καπνό στο πρόσωπο της εγκύου, ενώ μιλούσαν αχαρακτήριστα για το χρώμα του δέρματος της. Μέχρι που οι σερβιτόροι του καταστήματος αντέδρασαν. Και όχι μόνο αντέδρασαν αλλά στην κυριολεξία έσπασαν στο ξύλο τους ρατσιστές οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν για να γλυτώσουν.


Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι οι παρέα των ανόητων ρατσιστών ενώ υπερτερούσε σε αριθμό, μόλις άρχισαν να τρώνε τις πρώτες φάπες, έβαλαν την ουρά στα σκέλια και έφυγαν.

Γλυκά Νερά: Ωμός και κυνικός ο Αναγνωστόπουλος – «Αντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή…»

Γλυκά Νερά: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη – Τι αναφέρει σε σημείωμα που άφησε στον αδελφό του

Γλυκά Νερά: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση του ημερολογίου της Καρολάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:01