ΤΡΙΤΗ 02.09.2025 00:51
MENU CLOSE

Κατερίνα Ζαρίφη: Ξεσπά για τη 14χρονη μαθήτρια - Η Γωγώ έφυγε, δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου

23.06.2021 12:57

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram με αφορμή τον θάνατο της 14χρονης έπειτα από επέμβαση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

«Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. 

Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της.

Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά. Η Γωγώ έφυγε γιατί δεν ήθελε άλλο βάρος. Η Γωγώ ήταν 14 ετών» έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Μαυρίδης για Μεξικό: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω εκεί ναρκωτικά, είχα τρελαθεί» (Video)

Μπέτυ Λιβανού: «Δεν ήταν απόφαση δική μου να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο, αλλά των άλλων» (Video)

Αιμίλιος Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω – Προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του» (Video)

ΤΡΙΤΗ 02.09.2025 00:47
Exit mobile version