search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:19
MENU CLOSE

Novartis: Να μην ισχύσει το καθεστώς προστασίας για τους μάρτυρες ζητούν Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας, Αβραμόπουλος, Γεωργιάδης Λοβέρδος

24.06.2021 12:37
novartis_new

Να μην ισχύσει το καθεστώς προστασίας στους “Αικατερίνη Κελέση” και “Μάξιμο Σαράφη” ζητούν Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας, Αβραμόπουλος, Γεωργιάδης Λοβέρδος

Να μην ισχύσει το καθεστώς προστασίας στους “Αικατερίνη Κελέση” και “Μάξιμο Σαράφη” στην προδικασία ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου και να τους αποδοθεί κατηγορία για συναυτουργία στα τελεσθέντα αδικήματα από τους κατηγορούμενους, ώστε να χυθεί άπλετο φως και να λάμψει πλήρως η αλήθεια για την υπόθεση της Νοβάρτις, ζητούν με κοινό υπόμνημα που κατέθεσαν προ ημερών στο πενταμελές δικαστικό συμβούλιο ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Ε. Βενιζέλος, ο διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος Ι. Στουρνάρας, ο πρώην Επίτροπος στην ΕΕ Δ. Αβραμόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός Α. Λοβέρδος.

Οι μηνυτές ζητούν «οι ψευδομάρτυρες να οδηγηθούν και να καταθέσουν επωνύμως στην διεξαγόμενη προδικασία για το Ειδικό Δικαστήριο.

Γιατί μόνο έτσι, – όπως υποστηρίζουν – θα μάθει ο ελληνικός λαός το τι πραγματικά συνέβη, τον ρόλο των ψευδομαρτύρων σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση και θα αποφευχθεί η αυτοϋπονόμευση της ποινικής διαδικασίας, όπως κάποιοι επιδιώκουν».

To υπόμνημα των μηνυτών

photo: aronlorincz

ΝΔ για δίωξη Αγγελή: Ο ΣΥΡΙΖΑ… παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη

Παπασταύρου για Παπαγγελόπουλο: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρού

Novartis: Κυβερνητική επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18