search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 05:56
MENU CLOSE

Netflix: Το νέο νοκιμαντέρ για το απίστευτο έγκλημα της Elize Matsunaga που συγκλόνισε τη Βραζιλία

25.06.2021 17:50
Elize-Matsunaga-Once-Upon-a-Crime

Με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε η Elize Matsunaga ασχολείται το νέο ντοκιμαντέρ που φέρνει στις οθόνες μας το Netflix.

Η Elize Matsunaga πυροβόλησε και διαμέλισε τον σύζυγό της στις 20 Μαΐου του 2012, στη Βραζιλία, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα, πυροβόλησε στο κεφάλι τον Marcos Matsunaga, μέσα στο διαμέρισμά τους και στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα του.

Το έκοψε σε έξι κομμάτια, τα έβαλε σε σακούλες και στη συνέχεια σε βαλίτσες, που βρέθηκαν τελικά σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Σάο Πάολο.

Στο ντοκιμαντέρ μάλιστα, οι συνδρομητές του Netflix θα παρακολουθήσουν και την πρώτη συνέντευξη της δολοφόνου.

Η Elize Matsunaga καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα χρόνων και όπως λέει η ίδια στο ντοκιμαντέρ δεν μπορεί να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν να σκοτώσει τον άντρα της: «Ο Marcos ήταν πολύ στοργικός και μου άρεσε πολύ να είμαι δίπλα του. Δεν μπορώ ακόμα να περιγράψω ποιο συναίσθημα με έκανε να τραβήξω τη σκανδάλη», ανέφερε.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν συνάδελφοι και φίλοι της οικογένειας, καθώς και ειδικοί που παρακολούθησαν τις έρευνες των αρχών.

Η σκηνοθεσία ανήκει στην Eliza Capai, η οποία δήλωσε: «Ένιωσα μεγάλη ηθική ευθύνη στη σκηνοθεσία αυτής της σειράς. Όχι μόνο για την οικογένεια και τους φίλους του Marcos που υπέφεραν από αυτήν την τραγωδία, αλλά και για την οικογένεια της Elize, άτομα που δεν ήξεραν τίποτα γι ‘αυτό, αλλά και που υποφέρουν από τις συνέπειες μέχρι σήμερα».

Το ντοκιμαντέρ «Elize Matsunaga: Once Upon a Crime» θα έρθει στο Netflix στις 8 Ιουλίου 2021 και θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια.

Διαβάστε επίσης:

Από την Τοπαλούδη στην Καρολάιν – Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα και η προβληματική κάλυψη από τα ΜΜΕ

Γλυκά Νερά: «Προσχεδιασμένη η δολοφονία» – Τα στοιχεία που «δείχνουν» προμελέτη

Γλυκά Νερά: Ωμός και κυνικός ο Αναγνωστόπουλος – «Αντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01