search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:11
MENU CLOSE

Πιτίνο σε Σπανούλη: «Μείνε στο μπάσκετ»!

26.06.2021 17:59
spanoulis

Ο Ρικ Πιτίνο, ο τελευταίος προπονητής που δούλεψε με τον Βασίλη Σπανούλη μίλησε στο Gazzetta για το τεράστιο πάθος του Kill Bill, ζητώντας του να μείνει στο μπάσκετ αφού οι νεαροί παίκτες χρειάζονται τις συμβουλές του!

«Είμαι πιθανότατα ο τελευταίος προπονητής του, μολονότι ο Βασίλης Σπανούλης έκανε προπονήσεις για οκτώ μέρες… Ήταν σε τρομερή κατάσταση πνευματικά και σωματικά μέχρι τον τραυματισμό του στη γάμπα… Τον αγαπώ αυτόν τον τύπο! Είναι απόλυτος επαγγελματίας. Ακούει, δουλεύει, συνεχίζει μετά από το τέλος της προπόνησης για να γίνει καλύτερος… Το πάθος του για το παιχνίδι είναι ασύλληπτο! Πέρασα μαζί του δυο ώρες σε εκείνο το γεύμα και εύχομαι να ήταν 10… Καλή τύχη σε έναν θρύλο! Το πάθος σου για να δουλεύεις και να κερδίζεις ώστε να γίνεις ένας από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών ήταν πηγή έμπνευσης. Συνέχισε να κοιτάς ψηλά και μείνε στο παιχνίδι, οι νεαροί παίκτες χρειάζονται τις συμβουλές σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πιτίνο.

Διαβάστε επίσης:

Το βρετανικό αντιτορπιλικό Defender έδεσε σήμερα στο Μπατούμι

Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισίας – Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε οδηγός

Πειραιάς: Βλάβη σε «ιπτάμενο δελφίνι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:09