search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:40
MENU CLOSE

«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου για το θάνατο της μικρής Αναστασίας (Video)

03.07.2021 12:29
xristidou_anastasia

«Δεν ξέρω πως να το πω αυτό… Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ ειλικρινά… Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχουμε αναγκαστεί να διαχειριστούμε σε αυτή την εκπομπή». Με δάκρυα στα μάτια η Σίσσυ Χρηστίδου μετέδωσε, το πρωί του Σαββάτου, τη δυσάρεστη είδηση για τη μικρή Αναστασία.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» δήλωσε πως αυτή είναι η πιο δυσάρεστη είδηση που έπρεπε να πει κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ μετά την προβολή βίντεο για τη μικρή Αναστασία, λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Δεν ξέρω πως να το πω αυτό… Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ ειλικρινά… Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχουμε αναγκαστεί να διαχειριστούμε σε αυτή την εκπομπή. Δυστυχώς έγινε γνωστό πως η Αναστασία έχασε τη μάχη της με τη ζωή. Όλοι ξέραμε ότι έδινε γενναία μάχη στην Αμερική. Αχ Παναγία μου! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις συνθήκες. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και μια τεράστια αγκαλιά και στην Έρρικα και στην οικογένεια της», σημείωσε συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης:

Καρκίνος: Η πάθηση που αυξάνει τον κίνδυνο

Τζανάκης: Γλιτώσαμε 16.500 κρούσματα και 400 θανάτους λόγω εμβολιασμού

«Όλοι είμαστε η Γωγώ»: Το μήνυμα του πατέρα της 14χρονη για τον εκφοβισμό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:40