search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:37
MENU CLOSE

Χειροπέδες σε πρώην μεγαλοπαράγοντας ΠΑΕ για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης

04.07.2021 18:13
sparti_kokaini

Επιχειρηματίας του κλάδου της εστίασης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε και υψηλόβαθμός παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας, συνελήφθη από την αστυνομία κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 45χρονος, ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν, την Παρασκευή, από τη Σπάρτη στην Αθήνα, συνελήφθη στο 29ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτη.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης μαζί με άνδρες της ΟΠΚΕ Λακωνίας, που είχαν πληροφορίες, τον σταμάτησαν για έλεγχο, όταν βρήκαν 100 γραμμ. κοκαΐνης σε ειδική κρυψώνα στο αυτοκίνητό του.
Στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμη 3500€ και ένα taizer (συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας), ενώ μετά από έρευνα στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν 72 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο συλληφθείς, ο οποίος υποστήριξε, ότι θα τα παρέδιδε σε άλλο άτομο χωρίς ωστόσο να το κατονομάσει, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης και τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

«Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις»… αλλά 54 τόνοι νοθευμένων ποτών κατασχέθηκαν σε 48 ώρες

Χρήστος Παππάς: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών στη γυναίκα που τον φιλοξενούσε

Αγρίνιο: Αυτός είναι ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:36