search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Κρήτη: Σοβαρή η κατάσταση του 16χρονου που τραυματίστηκε μετά από βουτιά

05.07.2021 09:53
voutia new

Ξινή του βγήκε η βουτιά ενός 16χρονου. Πήγε στα Φαλάσαρνα των Χανίων της Κρήτης να κάνει το μπάνιο του και βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το ανήλικο αγόρι που σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, βρισκόταν στην Κρήτη διακοπές, είναι σε σοβαρή κατάσταση έχοντας χτυπήσει τον αυχένα του εξαιτίας της βουτιάς.

Οι ίδιες πληροφορίες του creatapost αναφέρουν ότι η εικόνα του ήταν λίγο χειρότερη το βράδυ, σε σχέση με την άφιξη του το απόγευμα της Κυριακής στο ΠΑΓΝΗ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ανήλικος είχε αρχικά μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, μετά από πτώση στην παραλία στα Φαλάσαρνα, στα Χανιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα.

Διαβάστε επίσης

Παγώνη: Όσοι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ είναι όλοι ανεμβολίαστοι

Καιρός σήμερα: Μετά τον καύσωνα, πτώση της θερμοκρασίας – Πού αναμένονται βροχές (Videos)

Νέα μέτρα από σήμερα – Τι αλλάζει για τις μετακινήσεις στα νησιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:29