search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Σχόλια για την …απόσυρση Χαρδαλιά

05.07.2021 10:03
Χαρδαλιάς: Θα μπορέσουμε σύντομα να βγούμε από αυτή την περιπέτεια - Media

Ποικιλοτρόπως σχολιάζεται από στελέχη της κυβέρνησης η …απουσία του Νίκου Χαρδαλιά από την πρώτη γραμμή ενημέρωσης κατά του κορωνοϊού, παρότι η κυβέρνηση  κυβέρνηση σχεδόν καθημερινά ανακοινώνει και κάποια νέα απόφασή της για την διαχείριση της πανδημίας.

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να εξήγησε πώς θα λειτουργούν οι νέοι όροι και προϋποθέσεις που έχουν τεθεί για τα ταξίδια στα νησιά από σήμερα, ωστοσο πολλοί γαλάζιοι διερωτώνται μήπως ο Χαρδαλιάς εντάσσεται πλέον στον… «κύκλο των χαμένων υπουργών», όπως και ο Βασίλης Κικίλιας, που ενώ έχουν συναρμοδιότητα για την διαχείριση της πανδημίας, τους έχουν κάνει στην άκρη από Μαξίμου μεριά.

Σύμφωνα ωστόσο με το matrix24, συνομιλητές του επιμένουν ότι ο σχεδιασμός για την αντιπυρική περίοδο έχει απορροφήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου και της ενέργειας του αρμόδιου υφυπουργού. 

Διαβάστε επίσης

Παγώνη: Όσοι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ είναι όλοι ανεμβολίαστοι

Καιρός σήμερα: Μετά τον καύσωνα, πτώση της θερμοκρασίας – Πού αναμένονται βροχές (Videos)

Νέα μέτρα από σήμερα – Τι αλλάζει για τις μετακινήσεις στα νησιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:37