search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:43
MENU CLOSE

Με σκάφος του Λιμενικού πήγε το ζεύγος Μητσοτάκη στο τραπέζι στην Αντίπαρο (Video)

06.07.2021 17:17
limeniko_new

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι μετακινήθηκαν με σκάφος του Λιμενικού προκειμένου να παραβρεθούν στο δείπνο με ξένους celebrities.

Την πληροφορία μετέδωσε ο ΑΝΤ1 μαζί με λεπτομέρειες για το δείπνο το οποίο έγινε στο Δεσποτικό, έρημο νησάκι πολύ κοντά στην Αντίπαρο.

Όπως μετέδωσε το κανάλι, το ζεύγος Μητσοτάκη πήγε απευθείας στο Δεσποτικό με σκάφος του Λιμενικού το απόγευμα της Κυριακής και οι λιμενικοί παρέμειναν στο νησάκι μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να επιστρέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του στην Αντίπαρο.

Στην παραλία του έρημου νησιού είχε στηθεί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τραπέζι από γνωστό εστιατόριο της Αντιπάρου που φρόντισε για τα εδέσματα του δείπνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη δείπνησαν με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ, τη συζύγό του κορυφαία σχεδιάστρια Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ, τον Τζεφ Μπέζος της Amazon, τους Τομ Χάνκς και Ρίτα Γουίλσον και τον δημοσιογράφο του CNN Άντερσον Κούπερ.

Διαβάστε επίσης

Επανέρχονται στο προσκήνιο τα Μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών

Τηλεφώνημα Χρυσοχοϊδη σε Μπογδάνο μετά τις επιθέσεις από τον βουλευτή

Πώς θα γιορταστούν τα 2 χρόνια της ΝΔ στην κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44