search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 05:03
MENU CLOSE

Γκάλοπ MRB: 13 μονάδες μπροστά η ΝΔ – Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

08.07.2021 17:01
vouli-new

Σύμφωνα με τις τάσεις που αποτυπώνει το γκάλοπ της MRB η ΝΔ συγκεντρώνει 36,8% στο ερώτημα σχετικά με την πρόθεση ψήφου και προηγείται με 13 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ποσοστό 23,8%.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με 7,1%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,2% και μετά η Ελληνική Λύση με 3,5% και το ΜεΡΑ25 με 3%.

Οι πολίτες έχουν εδραιωμένη άποψη ότι στις εκλογές πρώτο κόμμα θα αναδειχθεί η ΝΔ. Στην λεγόμενη «παράσταση νίκης» η ΝΔ συγκεντρώνει 54,7% και προηγείται με 36 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο 18,7%, αν και η διαφορά έχει μειωθεί από το 42,8% μεταξύ των δύο κομμάτων όπως είχε καταγραφεί από την MRB τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί

Στο ερώτημα ποιον θεωρείτε από τους καλύτερους υπουργούς και ποια είναι η εικόνα σας για το έργο του, οι πολίτες δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Δεύτερος δημοφιλέστερος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και τρίτος υπουργός με τα περισσότερα «like» των πολιτών ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τη 10άδα των δημοφιλέστερων υπουργών συμπληρώνουν κατά σειρά οι: Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.

meli-kyvernisis

Διαβάστε επίσης:

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για την παράτυπη είσοδο στην Ελλάδα ατόμων με συμπτώματα COVID-19 (Video)

Αποδοκιμασίες για Μενδώνη-Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη – «Θερμή» υποδοχή στο σταθμό Βενιζέλου (Videos)

Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01