search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:20
MENU CLOSE

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 25χρονος πυροβολεί εν ψυχρώ δυο νεαρούς έξω από μπαρ στη Χαλκιδική (Video)

08.07.2021 15:40
pyrovolismoi_xalkidiki-new

Το περιστατικό από το οποίο ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα συνέβη την Κυριακή 13 Ιουνίου και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Δείχνει έναν νεαρό που πυροβολεί εν ψυχρώ δυο νεαρούς έξω από μπαρ στη Χαλκιδική.


Κόσμος είναι συγκεντρωμένος έξω από το μπαρ και απολαμβάνει το ποτό του όταν ένας νεαρός με πράσινο μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι και χιαστί τσάντα ώμου αφού φαίνεται να λέει κάτι σε έναν άλλον άνδρα με λευκό πουκάμισο στη συνέχεια επιτίθεται σε έναν σωματώδη άνδρα με λευκό μπλουζάκι και μαύρο γιλέκο.


Του ρίχνει μια γροθιά στο κεφάλι και τότε ο άλλος βγάζει ένα πιστόλι από την τσάντα του και τον παίρνει στο κυνήγι. Όσοι είδαν το περιστατικό άρχισαν να τρέχουν για να γλυτώσουν και κάποια στιγμή φαίνεται πολύ καθαρά που ο σωματώδης άνδρας πυροβολεί δυο φορές.


Μετά από αυτό στο σημείο έφτασε η αστυνομία και αναζήτησε το δράστη ο οποίος λίγη ώρα αργότερα πήγε και παραδόθηκε στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός για την πράξη του προφυλακίστηκε.
Το βίντεο με το περιστατικό ανέβηκε στην ιστοσελίδα του protothema.gr

Διαβάστε επίσης:

Καλλιθέα: Βρέθηκαν δύο νεκροί σε διαμέρισμα

Καισαριανή: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ – Τραυματίστηκε πολίτης

Βρετανία: 19χρονος δολοφόνησε 2 γυναίκες γιατί πίστευε ότι έτσι ο διάβολος θα τον βοηθήσει να κερδίσει το τζακποτ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:20