search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:06
MENU CLOSE

Καρέ καρέ η επίθεση με ματσέτα στους περαστικούς στου Ζωγράφου (Video)

07.07.2021 20:22
matseta_zografou-new

Οι εικόνες από την επίθεση του 54χρονου σε 4 περαστικους στου Ζωγράφου, σοκάρει. Ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, σε κατάσταση αμόκ φτάνει έξω από έναν φούρνο και με μια ματσέτα τραυματίζει πισώπλατα τον ιδιοκτήτη.

Και ενώ το θύμα πέφτει τραυματισμένο στο έδαφος, ο 54χρονος συνεχίζει από πάνω του να το χτυπά. Ένας άνδρας προσπαθεί να σώσει το θύμα και δέχεται και εκείνος την επίθεση του 54χρονου.

Ο άνδρας ο οποίος είχε δραπετεύσει από ψυχιατρικό ίδρυμα συνεχίζει να χτυπάει με τη ματσέτα, όποιον βρίσκει μπροστά του. Από τη μανία του δεν ξεφεύγει ούτε ένας 17χρονος που έτυχε να περνάει από το σημείο.

Στη συνέχεια ο δράστης έκοψε τις φλέβες του, πήγε σπίτι του ταμπουρώθηκε και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Το βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα ο ιστότοπος L&O.

Διαβάστε επίσης:

Καμεραμάν του Σκάι πιάστηκε στα χέρια με επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά (Video)

Χαϊδάρι: Συγκλονίζει η 17χρονη Αμάντα – Με χτυπούσε, με απειλούσε και με εξέδιδε

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό οι κατηγορούμενοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50