search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:14
MENU CLOSE

«Πασαρέλα» με αστέρες του Χόλιγουντ και μεγιστάνες τα ελληνικά νησιά: Ποιοι ήρθαν, πού πήγαν, πώς διασκέδασαν (photos/videos)

10.07.2021 07:00
mykonos-new

Τα ελληνικά νησιά και γενικότερα τη χώρα μας επέλεξαν για μία ακόμη φορά για τις καλοκαιρινές διακοπές τους πλειάδα διάσημων ηθοποιών του Χόλυγουντ, αθλητών, αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, της μόδας, αλλά και μεγιστάνων.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία στις μετακινήσεις και τον τουρισμό, πολλοί επώνυμοι επέλεξαν να επισκεφθούν την Ελλάδα, είτε με τα υπερπολυτελή σκάφη τους, είτε φιλοξενούμενοι σε κάποια βίλα, είτε ακόμα και στο δικό τους σπίτι που διατηρούν εδώ και χρόνια κάποιοι στη χώρα μας.

Την τιμητική του είχε βέβαια για άλλη μια χρονιά το Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα οι Κυκλάδες, με Μύκονο, Πάρο και Αντίπαρο να πρωταγωνιστούν. Φυσικά κάποιοι επέλεξαν την πλευρά του Ιονίου και άλλες τουριστικές περιοχές.

Τα ονόματα πολλά και «τρανταχτά» όπως οι Αλ Πατσίνο, Τομ Χανκς, Ντέμι Μουρ, Ρόμπι Γουίλιαμς, Τζάστιν Μπίμπερ, Λάιονελ Ρίτσι, ακόμα και ο πλουσιότερος με βάση το Forbes άνθρωπος του κόσμου, Τζεφ Μπέζος της Amazon έκανε τις βόλτες του στις ελληνικές θάλασσες με το υπερπολυτελές του γιοτ.

Και η λίστα αυτή φυσικά έχει πολλή… συνέχεια καθώς ακόμα δεν βρισσκόμαστε ούτε στα μέσα Ιουλίου.

Ας ρίξουμε λοιπόν μία πιο αναλυτική ματιά στο ποια μέρη επισκέφθηκαν μέχρι στιγμής οι αστέρες που ήρθαν στα μέρη μας και πώς πέρασαν τις διακοπές τους εδώ  

Αλ Πατσίνο – Κρις Ο’ Ντόνελ: Διακοπές στην Πάρο για τους χολιγουντιανούς σταρ

Τις διακοπές τους κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου απόλαυσαν ο Αλ Πατσίνο και ο Κρις Ο΄Ντόνελ με την Πάρο να μυρίζει από τη Δευτέρα άρωμα… Χόλιγουντ!

Οι Αμερικανοί ηθοποιοί έφθασαν στο λιμάνι του νησιού με ένα υπερπολυτελές γιοτ, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, ο Κρις Ο΄Ντόνελ, μάλιστα, επέλεξε να δειπνήσει με την παρέα του σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, απολαμβάνοντας ελληνικές γεύσεις δίπλα στη θάλασσα!

Ο Κρις Ο΄Ντόνελ έγινε πασίγνωστος για τους ρόλους του στις σειρές “Grey΄s Anatomy” και “NCIS: Los Angeles“. Έχει κερδίσει το αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood, ενώ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές κινηματογραφικές εμφανίσεις στις ταινίες «Μπάτμαν για πάντα», «Μπάτμαν & Ρόμπιν», όπως και στους «Τρεις Σωματοφύλακες».

Στο «Άρωμα Γυναίκας», μάλιστα, του 1992 ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον Τσάρλι Σιμς δίπλα στο ιερό τέρας του Αμερικανικού κινηματογράφου τον Αλ Πατσίνο που πρωταγωνιστούσε!

Τζάστιν Μπίμπερ: Πήγε Μύκονο και Μήλο-Πλήρωσε 138 ευρώ για μια κολοχτύπα στην Πάρο

Υπό άκρα μυστικότητα έφτασε στην Ελλάδα ο Τζάστιν Μπίμπερ και έγινε ο πρώτος σούπερ σταρ που ήρθε φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ο 27χρονος καλλιτέχνης έφτασε στην Μύκονο με ελικόπτερο μαζί με την σύζυγό του Hailey  και έμεινε μόλις μια μέρα. Όπου κι αν κυκλοφόρησε στο νησί, είχε μαζί του έναν πανύψηλο σωματοφύλακα.

O Τζάστιν Μπίμπερ δεν αρνήθηκε σε κανέναν από τους θαυμαστές του που τον συνάντησε στη Μύκονο και ζήτησαν να βγει μια φωτογραφία μαζί τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής διασκέδασε στο Scorpios ενώ έβγαλε φωτογραφίες με όσους τον αναγνώρισαν.

Ντυμένος casual, με κίτρινη βερμούδα, λευκό t-shirt, λευκά sneakers και μαύρο καπέλο, ήταν χαμογελαστός και χαλαρός.

Στη συνέχεια ο Τζάστιν Μπίμπερ συνέχισε να αρμενίζει στα νησιά του Αιγαίου και απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Μετά τη Μήλο πήγε με τη θαλαμηγό που ενοικιάζει προς 250.000 την εβδομάδα, στην Πάρο.

Εκεί απόλαυσε τη θάλασσα αλλά και την τοπική κουζίνα. Γεύεται γαστριμαργικές δημιουργίες από τους σεφ των καλύτερων εστιατορίων στις Κυκλάδες και ανεβάζει τα στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 180 εκατoμμύρια ακόλουθους.

Στην Πάρο λοιπόν ο Τζάστιν Μπίμπερ πήγε στο γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Παροικιάς το «Barbarossa» και παρήγγειλε κολοχτύπα. Ο Τζάστιν Μπίμπερ πλήρωσε 373 ευρώ για γεύμα δυο ατόμων, επιλέγοντας για κυρίως πιάτο κριθαρότο κολοχτύπα, ένα κλασσικό πιάτο του εστιατορίου.

Πρόκειται για σιγομαγειρεμένη κολοχτύπα μέσα στο κριθαράκι μαζί με ζωμό από τα κεφάλια αστακού και γαρίδας. Περιέχει σάλτσα ψητής ντομάτας, ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά με κάποιες «νότες» λεμονιού.

Robbie Williams:  Επέλεξε να «παρτάρει» στη Μύκονο

Εκτός από τον Τζάστιν Μπίμπερ και τους σούπερ σταρ αθλητές, το νησί των ανέμων προτίμησε και ο διάσημος τραγουδιστής Robbie Williams.

Ο τραγουδιστής με την πολυτάραχη ζωή εντοπίστηκε να διασκεδάζει στο Scorpios με μεγάλη παρέα.

Ο Βρετανός πολυτάλαντος καλλιτέχνης έμεινε μόλις για μια ώρα στο διάσημο bar restaurant της Παράγκας και συνοδευόταν από άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, οι οποίοι δεν επέτρεψαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες, ζητώντας από τους θαμώνες να κατεβάσουν τα κινητά τους.

Η κάμερα πάντως κατάφερε να τον «πιάσει» να διασκεδάζει, έστω και για λίγο.

Ντέμι Μουρ: Στο Κολωνάκι για ψώνια με την κόρη της και μετά στα νησιά

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν λίγες μέρες η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ μαζί με μία εκ των κόρων της, τη Ράμερ, την οποία έχει αποκτήσει με τον Μπρους Γουίλις.

Οι δυο τους ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα, ενώ εθεάθησαν να κάνουν ψώνια στο Κολωνάκι, με τις πληροφορίες να λένε πως επισκέφθηκαν το ατελιέ των διάσημων σχεδιαστών μόδας Mi-Ro (Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης).

Επισκέφθηκαν, επίσης, και άλλα μαγαζιά στην περιοχή, ενώ έβγαλαν φωτογραφίες με σχεδιαστές και ιδιοκτήτες καταστημάτων, όπως με τον Θεμιστοκλή Τατάρη.

Τις προηγούμενες μέρες, η 58χρονη ηθοποιός και η κόρη της επισκέφθηκαν το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας στο Golden Hall, ενώ συνέχισαν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Τζεφ Μπέζος: Δείπνο στην Αντίπαρο με Μητσοτάκη, Τομ Χανκς και Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ

Μητσοτάκης, Τζεφ Μπέζος, Τομ Χανκς και άλλες διεθνείς προσωπικότητες συζήτησαν για την Ελλάδα

Στα ελληνικά νησιά απολαυσε τις διακοπές του ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Τζεφ Μπέζος, μαζί με μια παρέα Αμερικανών κροίσων.

Μάλιστα ο Μπέζος βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τη σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη καθώς ήταν όλοι προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο.

Στο ίδιο τραπέζι βρίσκονταν επίσης ο Τομ Χάνκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον αλλά και ο δημοσιογράφος του CNN Άντερσον Κούπερ.

H βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

Οπως είναι γνωστό, τις τελευταίες ημέρες ο μεγαλοεπιχειρηματίας και παραγωγός του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ οργώνει το Αιγαίο κάνοντας διακοπές στα ελληνικά νησιά με το σκάφος του ΕΟS. Μαζί του η σύζυγός του, διάσημη σχεδιάστρια Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ.

Στη Σκιάθο οι Γκόλντι Χόουν και Κερτ Ράσελ

Στιγμές χαλάρωσης στο νησί των Σποράδων, πέρασαν οι διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ Γκόλντι Χόουν και Κερτ Ράσελ το οποίο έχουν επισκεφθεί πολλές φορές ενώ στο ελληνικό νησί είναι και η κόρη της Χολιγουντιανής σταρ Κέιτ Χάντσον. Μάλιστα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του δήμου Σκιάθου «Πρώτη Σημαία».

Επίσης βρέθηκαν σε τελετή που ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες Σκιάθου οι διάσημοι χολιγουντιανοί καλλιτέχνες και στενοί φίλοι τους Richard Romanus και Anthea Sylbert, οι οποίοι ζουν πλέον μόνιμα στο αγαπημένο τους νησί εδώ και αρκετά χρόνια.

Μάτζικ Τζόνσον: Εχω πάει σε 4 ελληνικά νησιά και συνεχίζω

Ο Μάτζικ Τζόνσον έκανε τις διακοπές του στην Ελλάδα και μίλησε για το πως περνά στην χώρα μας, ενώ σχολίασε και την εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πλέι οφ του NBA.

 Οι διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον έλαβαν χώρα στα νησιά του Ιονίου με το Ionian Channel να τον συναντά στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου και τον παλαίμαχο θρύλο του ΝΒΑ και των Λος Αντζελες Λέικερς να δηλώνει πως οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στο NBA.

“Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι, το φαγητό πολύ καλό. Περάσαμε όμορφα στην Ελλάδα, σας ευχαριστούμε πολύ. Έχω έρθει σε τέσσερα νησιά και θα συνεχίσουμε για ακόμα τρεις ημέρες.

Ο Γιάννης πρέπει να κερδίσει μερικούς ακόμη αγώνες για να προκριθεί στους τελικούς, όμως φέτος είναι ο καλύτερος Αντετοκούνμπο που έχουμε δει γιατί εκτός από την κυριαρχία και την απόδοσή του, είναι και ηγέτης. Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα” ήταν τα λόγια του Μάτζικ Tζόνσον.

Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα για τον Lionel Richie

Στη χώρα μας βρέθηκε και ο θρύλος των 80’s Lionel Richie μαζί με την αγαπημένη του Lisa Parigi, μοντέλο στο επάγγελμα, και τα τρία παιδιά του, την Sofia, την Nicole και τον Miles Richie.

Ο 72χρονος καλλιτέχνης έκανε tour στο Αιγαίο και δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες από τα νησιά που γυρίζει δηλώνοντας καταγοητευμένος. Επισκέφθηκε την Σαντορίνη και την Δήλο, ενώ τελευταία στάση του ήταν η Μύκονος.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε κατά την επίσκεψή του στην Ψαρρού μαζί με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του και τα παιδιά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 23χρονη κόρη του Sofia που είναι σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και influencer στο insrtagram και έχει συμμετάσχει στις καμπάνιες διάσημων brands όπως Tommy Hilfiger και Michael Kors, έχει κατακλύσει τον λογαριασμό της στο Instagram με εικόνες Ελλάδας διαφημίζοντας την χώρα μας στους 6,7 εκατομμύρια followers της.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμι Μουρ: φωτογραφίζεται μαζί με τις 3 κόρες της με μαγιό και κόβουν την ανάσα (Photos)

Lady Gaga: Απολαμβάνει τόπλες τον ήλιο και στέλνει ευχές στους φανς της (Photo/Video)

Ελον Μασκ: Μένει σε σπίτι «κουτί» 35 τ.μ. αν και είναι ο… 3ος πλουσιότερος άνθρωπος (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:13