search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:33
MENU CLOSE

Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Barbie (photos)

13.07.2021 11:40
beauty-3285508_1920

Η υποψήφια για Όσκαρ Αμερικανίδα σκηνοθέτης, Γκρέτα Γκέργουικ θα σκηνοθετήσει την ταινία ζωντανής δράσης «Barbie» με πρωταγωνίστρια τη Μάργκο Ρόμπι.

Η Γκέργουικ θα συγγράψει το σενάριο με τον συνεργάτη της, σεναριογράφο και σκηνοθέτη, Νόα Μπάουμπαχ και η Ρόμπι θα φορέσει τα μικροσκοπικά πλαστικά παπούτσια της θρυλικής κούκλας της Mattel.

Η ηθοποιός άφησε πρόσφατα να υπονοηθεί ότι η Γκρέτα Γκέργουικ θα είναι επικεφαλής του πρότζεκτ κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο British Vogue, αλλά η είδηση επιβεβαιώθηκε από το Variety.

«Οι άνθρωποι ακούνε γενικά “Barbie” και σκέφτονται: “ξέρω πώς πρόκειται να είναι αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουικ θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει και λένε: “Ω, καλά, ίσως δεν ξέρω”» τόνισε η ηθοποιός.

Οι θαυμαστές της Γκέργουικ ανυπομονούν να δουν πώς θα παρουσιάσει την ξανθιά πλαστική κούκλα, η οποία εδώ και καιρό επικρίνεται για την καταστροφική και μη ρεαλιστική απεικόνιση του γυναικείου σώματος.

Η Έιμι Σούμερ είχε προηγουμένως ανακοινωθεί ως πρωταγωνίστρια, αλλά τα σχέδια ακυρώθηκαν και στη συνέχεια η Άν Χάθαγουεϊ αναφέρθηκε ως αντικαταστάτρια.

Μετά από μια σειρά καθυστερήσεων, η ταινία μεταφέρθηκε από τη Sony στη Warner Bros. και Mattel, την εταιρεία που δημιούργησε την πλαστική κούκλα, η οποία έχει πλέον το δικό της κινηματογραφικό τομέα, ώστε να μπορέσει να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας. Στη συνέχεια, η Μάργκο Ρόμπι προσεγγίστηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει στο Λονδίνο στις αρχές του 2022, με προγραμματισμένη κυκλοφορία στους κινηματογράφους το 2023.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ίγκι Ποπ σε ρόλο έκπληξη!

Ηλίας Μπόγδανος: Καταβεβλημένος από τον κορωνοϊό – «Κορυφώνεται η αρρώστια» (Video)

Ευτύχης Μπλέτσας: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά – Η πρώτη φωτογραφία μαμάς και νεογέννητου (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:32