search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:30
MENU CLOSE

Ευτύχης Μπλέτσας: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά – Η πρώτη φωτογραφία μαμάς και νεογέννητου (Photo)

13.07.2021 10:18
mpletsas-new

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς τις τελευταίες ώρες κρατούν στην αγκαλιά το δεύτερο παιδί τους.

Το ευτυχές γεγονός γνωστοποίησε η σύζυγος του παρουσιαστή και youtuber με μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα.

Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά. Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραια. Γίναμε 3 και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Η Rihanna φόρεσε το «it» φόρεμα του καλοκαιριού και «έβαλε φωτιά» στο Instagram (Photo)

Φεστιβάλ Καννών: Στο κόκκινο χαλί με την κόρη του ο Σον Πεν – Παίζουν μαζί σε ταινία (Photos)

Kάθριν Ζέτα Τζόουνς: Κάνει γιόγκα πάνω σε σκάφος και «ρίχνει» το instagram (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58